Tijdelijk 10% extra korting bij inlevering van de flyer

Na jaren werkzaam te zijn geweest als winkelmedewerkster en installateur hebben wij besloten om onze krachten te bundelen en samen de winkel te beginnen. 

wij onderscheiden ons door de grote voorraad laminaat vloeren die direct beschikbaar zijn en bieden verschillende services voor onze klanten zodat alles onder 1 dak onder gebracht kan worden. Van oude vloeren verwijderen tot het aanleggen van vloerverwarming en installatie van uw nieuwe vloer. Van complete woning tot 1 kleine kamer al dan niet gevuld met spullen zoals kasten, bedden en andere meubels. Voor alles is wel een oplossing te bedenken.

Commentaren: 1
  • #1

    F. Van Baekel (zaterdag, 05 augustus 2023 14:03)

    We hadden een nieuwe vloer gekocht voor ons gehele appartement. Overal stonden onze spullen; bankstel, tafels, stoelen, bedden enz. Alles eerst verplaatsen, oude vloer eruit, nieuwe geplaatst en weer terugplaatsen van het meubilair. Enorm veel hulp en steun gehad, zowel vóór als tijdens het laten leggen! We zijn dus enorm tevreden met de adviezen, aanschaf, bezorgen, meedenken en meedoen en laten leggen tijdens deze klus waar we erg tegenop zagen. Super! Wat en service!. Fred en Hanneke van Baekel